Verzenden & retourneren

We streven ernaar om je winkelervaring zo aangenaam mogelijk te maken, en ons verzendbeleid is opgesteld om je te voorzien van duidelijke informatie over onze verzendprocedures. Lees deze informatie zorgvuldig door voordat je een bestelling plaatst.

1. Verzendopties

We bieden verschillende verzendopties aan, afhankelijk van je locatie en de producten die je bestelt. Als je jouw bestelling plaatst vóór 17.00 uur plaatst, dan streven we ernaar om deze de volgende dag te leveren.

De beschikbare opties en bijbehorende tarieven worden weergegeven tijdens het afrekenen. Orakl streeft ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verzenden, meestal binnen 1 werkdag na ontvangst van de bestelling.

2. Verzendkosten

Voor bestellingen binnen Nederland geldt gratis verzending. Dat betekent dat je geen extra kosten voor verzending hoeft te betalen als je je bestelling binnen Nederland laat bezorgen.

Voor bestellingen naar België en Duitsland wordt een bescheiden bijdrage van €2,75 in rekening gebracht. Deze bijdrage helpt ons de kosten voor internationale verzending te dekken. We streven ernaar om je bestelling zo efficiënt mogelijk te verzenden, zodat je producten snel en veilig op hun bestemming aankomen!

3. Leveringstijden

Onze gebruikelijke levertijd is dat wanneer je een bestelling plaatst vóór 17.00 uur, je doorgaans de volgende dag je bestelling mag verwachten. We streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te leveren, maar houd er rekening mee dat onvoorziene omstandigheden de levertijd kunnen beïnvloeden. Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een bevestigingse-mail met trackinginformatie.

4. Internationale bestellingen

Orakl verzendt bestellingen naar alle landen binnen de Europese Unie. De levertijd kan variëren en bedraagt doorgaans tussen 2 en 5 dagen, afhankelijk van het specifieke land van bestemming.

5. Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met je aankoop, accepteren we retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. Wij bieden gratis retournering aan binnen deze periode.

De volgende voorwaarden zijn van toepassing op retourzendingen:

  • Het product moet in dezelfde staat zijn als bij ontvangst. Tenzij het product defect is of de retourzending het gevolg is van een fout van onze kant.
  • Het product moet worden geretourneerd in de originele verpakking.
  • Retourzendingen moeten vooraf worden aangemeld via hello@orakl.nl.

Om een retourzending aan te vragen, neem je contact op met ons klantenservice via hello@orakl.nl met vermelding van je bestelnummer en de reden voor de retourzending. Ons team zal je voorzien van verdere instructies.

6. Terugbetalingen

Zodra we je geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot verwerking van de terugbetaling. Dit kan enkele werkdagen duren. De terugbetaling zal worden verwerkt via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij de aankoop.

Als je nog vragen hebt over ons verzend- en retourbeleid, neem dan contact op met onze klantenservice via hello@orakl.nl. We staan klaar om je te helpen!

×